Ogas un sēnes
Ogas ir bagātīgs vitamīnu avots un tām ir ļoti augsta uzturvērtība. Tās cilvēka organismam sniedz lielāko daļu vitamīnu un minerālvielu, kas nepieciešami, lai nodrošinātu normālus vielmaiņas procesus un vitalitāti. Tā kā cilvēka organisms neuzkrāj vitamīnus, tāpēc tās iesaka iekļaut ikdienas uzturā. Ogas parasti izmanto pamatēdienu, saldo ēdienu, piedevu, sulu un ievārījumu gatavošanā.
Sēnes ir bagātas ar
proteīniem un šķiedrvielām. Tajās ir maz kaloriju, toties daudz imunitāti
rosinošu vielu.
Ja produkts ir atlaidināts, to neiesaka saldēt otrreiz, jo šādi
zūd produkta vērtīgums un kvalitāte.
Pateicoties mūsdienu saldēšanas iekārtām un jaunākajām tehnoloģijām, kas tiek veiksmīgi izmantotas ogu un sēņu saldēšanai, produktus var baudīt visa gada garumā.
Produktu izcelsme: Eiropas ziemeļu daļa.