Mencas filejas cepamgabaliņi
Recepte 4 mazām vai 2 lielām porcijām.
Gatavošanas ilgums apmēram 20 minūtes.
Jums vajadzēs:
- OscarsFish mencas filejas cepamgabaliņi viens iepakojums.
- Dārzeņi biezenim pēc izvēles. (Puķkāposti, kāļi, kartupeļi vai citi)
- Saldais krējums vai svaigsiers
- Zaļumi dekorēšanai
- Garšvielas un sāls pēc patikas
Pagatavošana:
- Notīrītus dārzeņus sagriež gabalos un liek vārīties verdošā ūdenī. Kad dārzeņi mīksti, tos nokāš, atstājot nedaudz šķidruma. Katliņā pievieno garšvielas, saldo krējumu vai svaigsieru un visu sablendē viendabīgā masā.
- Biezeni apsedz vai ieliek cepeškrāsnī, lai saglabājas silts.
- Uz uzkarsētas pannas uzlej nerafinētu olīveļļu un uzliek gabaliņu kausēta sviesta. Tad uz pannas liek neatkausētus Oscarsfish mencas filejas cepamgabaliņus un cep no katras puses apmēram 5 minūtes. Kad gatavs, apkaisa ar sāli un pipariem.
- Servē uz šķīvja dārzeņu biezeni, cepamgabaliņus un dekorē ar zaļumiem pēc izvēles.
- Ja garšo, var pagatavot klāt arī sparģeļus bagātīgākai piedevu buķetei.
Jums garšos!
Foto sadarbībā ar žurnālu PIE GALDA