Dārzeņu zupa ar paliju

Recepte 4 porcijām

Gatavošanas ilgums apmēram 40 minūtes

 Jums vajadzēs:

 Pagatavošana:

Burkānus, sīpolu un purava balto daļu sagriež mazos kubiņos, katliņā sakarsētā sviestā viegli apcep, pārkaisa sāli un piparus. Pārlej uzkarsētu buljonu (vai ūdeni), liek klāt kartupeļus, arī sagrieztus mazos kubiņos, pieliek laurlapu un lēni vāra mīkstus, pēc vajadzības papildina ar ūdeni. Gatavai zupai pievieno svaigo sieru, izšķīdina. Atlaidinātu palijas fileju sagriež lielākos kubiņos, liek gatavā zupā, uzkarsē un no uguns noņem, pārkaisa ar sasmalcinātām dillēm.

Jums garšos!

Foto sadarbībā ar izdevniecību SANTA

Iegādāties produktus